HTML

Hadik Kávéház

1111 Budapest, Bartók Béla út 36. Asztalfoglalás: kizárólag telefonon (06 1) 279 02 90 Programok: (06 1) 279 02 91 hadik@hadikkavehaz.com Nyitva tartás: hétfő-vasárnap: 9.00-23.00 A konyha nyitva tartása: Minden nap 12:00-23:00 Reggeli: Minden nap 09:00-12:00

Étlap / Menu

Itallap / Drinks

Kapcsolat / Contact

2012.08.22. 15:58 újhadik

A KARINTHY CSALÁD KULINÁRIS ÖRÖKSÉGE A HADIK KÁVÉHÁZBAN

A múlt század hangulatát idéző, új süteménnyel bővül a Hadik kávéház kínálata, melyet egy verseny keretében az érdeklődő kerületiek is elkészíthetnek augusztus 25-én, 13 órától, az Anno A’la Carte rendezvénysorozat keretében. Az eseményre az Újbuda 60+ Program részeként, a Karinthy Színház és a Hadik Kávéház együttműködésében kerül sor.

A Karinthy család kedvelt ízeiről, kulináris hagyományairól Karinthy Márton árult el titkokat. Oláhné Margit nyugdíjas séf, az Újbuda 60+ Program egyik aktív, időskorú tagja ezeket használta fel a múltidéző édesség elkészítéséhez. A régi-új receptet a Hadik fiatal séfjének és cukrászának adta tovább, így augusztus 25-től bárki megkóstolhatja a Karinthy szeletet a kávéházban.
Az eseményen részt vesz Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere is, hangsúlyt adva a tevékeny időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás európai évének, amely keretet, apropót adott az együttműködésnek.
A finomságot a verseny díjkiosztójáig egy akció keretében „tesztelheti” a kávéház közönsége. Aki megkóstolja a süteményt, a Hadik vendége lesz a kávéjára, teájára. A Karinthy Színház jóvoltából ezentúl a desszert vásárlói között havonta jegyeket sorsol a Hadik Kávéház a színház előadásaira, illetve hangulatos vacsorát is lehet nyerni.

A képen Karinthy Frigyes jobbról az első személy.

Karinthy_hadik teraszán.jpg

komment


süti beállítások módosítása