HTML

Hadik Kávéház

1111 Budapest, Bartók Béla út 36. Asztalfoglalás: kizárólag telefonon (06 1) 279 02 90 Programok: (06 1) 279 02 91 hadik@hadikkavehaz.com Nyitva tartás: hétfő-vasárnap: 9.00-23.00 A konyha nyitva tartása: Minden nap 12:00-23:00 Reggeli: Minden nap 09:00-12:00

Étlap / Menu

Itallap / Drinks

Kapcsolat / Contact

2011.03.29. 14:57 újhadik

Brunch a testről beszélgetés március 27-én - beszámoló

Nagy örömünkre szolgált, hogy a március 27-i brunch ilyen sok érdeklődőt vonzott! Reméljük mihamarabb vendégül láthatunk egy hasonlóan izgalmas társaságot.

A testről való veszélgetés ötletét Gaál Mariann és Reich Dániel Emlékezetből című táncfilme adta, melyet a brunch nyitása képpen meg is nézhetett a Hadik közönsége.

A beszélgető partnerek Bálint János jógatanár, Bollók Sándor testnevelő tanár, Hoppál Borbála női testtudat oktató és szülésfelkészítő, Kiss Tibor Cece klinikai szakpszichológus, integrált kifejezés- és táncterapeuta, Mester Dóra szex-edukátor, társadalom kutató, Törzsök Kata kulturális antropológus, mozgásterapeuta és Vermes Katalin filozófus, pszichodinamikus mozgás- és táncterapeuta voltak. A beszélgetést Gál Eszter modern tánctanár vezette.

Milyen a kapcsolatunk a testünkkel? Hogyan viszonyulunk más testekhez? Hogyan tudunk figyelni és reagálni a saját testünkkel kapcsolatos tapasztalatainkra? Mennyire differenciált a belső térképünk? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a brunch tagjai.

 

A beszélgetésről és a róla hamarosan megjelenő cikkekről folyamatosan értesítjük a blog olvasóit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A szervezők Gaál Mariann koreográfus, táncfilm rendező, moderntánctanár és Tóth Alíz pszichológus voltak.

Köszönjük az érdekes és értékes gondolatokat az előadóknak és a videóinterjút a Kuriozoomnak!

 

 

komment


süti beállítások módosítása