HTML

Hadik Kávéház

1111 Budapest, Bartók Béla út 36. Asztalfoglalás: kizárólag telefonon (06 1) 279 02 90 Programok: (06 1) 279 02 91 hadik@hadikkavehaz.com Nyitva tartás: hétfő-vasárnap: 9.00-23.00 A konyha nyitva tartása: Minden nap 12:00-23:00 Reggeli: Minden nap 09:00-12:00

Étlap / Menu

Itallap / Drinks

Kapcsolat / Contact

2012.04.19. 13:59 újhadik

Hadik Irodalmi Szalon vol. 17. - NE REKLAMÁLJ!

 

Hadik Irodalmi Szalon vol. 17.

Ne reklamálj!

Winkler Nóra, Palya Bea és Fabricius Gábor estje 

"A márciusi Dívák estje után egy igazán érdekes, aktuális és fiatalos estével jelentkezünk áprilisban, mely során a szokásos módszerünkkel: az irodalom és más művészeti ágak összekapcsolódásával - azonban magát ezt az összekapcsolódást vizsgálva, magukkal az alkotókkal és a kitalálókkal fogunk beszélgetni. 

Mi az az irodalmi provokáció és mennyire van jelen Magyarországon? Milyen hatással van az irodalom a médiára, milyen módon találkozhatunk költészettel a reklám világában, s milyen hatással van ez magukra az alkotókra, hogy kapcsolódik össze zene és irodalom, hogy jelenik meg és milyen ihletre például egy különleges, fényesen tehetséges énekesnő repertoárjában Weöres Sándor? 

Három alkotó lesz a vendégem áprilisban, akik a művészet és a kultúra különböző területeiről érkeztek: Winkler Nóra művészeti író, műsorvezető, aukcióvezető, Palya Bea énekesnő és Fabricius Gábor kreatív igazgató, filmes, író - akik egyben mindenképpen megegyeznek: az elmúlt években mindhárman könyvet írtak. 

Winkler Nóra (Csillagtúra) és Palya Bea (Ribizliálom) a 2011-ben alakult Libri Kiadónál jelentették meg köteteiket, mely által méginkább megmutatták közvetlen, humoros, őszinte, hétköznapi arcukat, érzéseiket.

Fabricius Gábor a vizuális és verbális kommunikációban egyaránt otthonosan mozog: a pénz, a hatalom és a szex, a budapesti underground világát írta meg 33 történetben a Puha neon fejlövés című kötetében 2009-ben, de Fabricius azóta is írt, reméljük mesél majd erről is. 

Az esten beszélgetünk majd kedvenc írókról és az alkotás folyamatáról, médiáról, zenéről, életről és hatásokról, s természetesen éneklés és vetítés is lesz a programban. Amolyan "Hadik Irodalmi Szalonosan", közvetlenül, három különleges embert megismerve."

Juhász Anna

 

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Ha ülőhelyet szeretne az estre, kérem jelezze az anna_juhasz@hotmail.com címen vagy a +3670/5647124-es telefonszámon. 

 

Az esten a szerzők könyvei 20% kedvezménnyel megvásárolhatóak a Libri Kiadó jóvoltából!

 

komment


süti beállítások módosítása