HTML

Hadik Kávéház

1111 Budapest, Bartók Béla út 36. Asztalfoglalás: kizárólag telefonon (06 1) 279 02 90 Programok: (06 1) 279 02 91 hadik@hadikkavehaz.com Nyitva tartás: hétfő-vasárnap: 9.00-23.00 A konyha nyitva tartása: Minden nap 12:00-23:00 Reggeli: Minden nap 09:00-12:00

Étlap / Menu

Itallap / Drinks

Kapcsolat / Contact

2011.11.08. 11:40 újhadik

Múzeumi sajtókávéház

 A Múzeumi Sajtókávéház egy szellemi műhely, egy hiteles hely akár a felnőttképzés sajátos formájaként, akár a szociális kiscsoportok szerveződése számára, a múzeumi szakma egyetlen ilyen típusú fóruma. A rendszerváltó múzeumi társadalom hívta életre, mint kapcsolati kommunikációs lehetőséget; személyes, interaktív találkozókat sajtó és múzeum között. A programsorozatot 20 éve a magyar múzeumok tartják fenn, éves tagdíjjal és folyamatos szellemi munícióval. Hogy mennyire valódi e kávéház? A spiritualitás mellett a kulináris élvezeteknek is hódolunk, hisz nincs kávéház kávé nélkül! Hét éve a Civil Rádió műsorában élőben is követhető a beszélgetés, interakciót biztosítva ezzel a rádióhallgatók és a vendégek között.

Hétfői programunkon Mózes Katinka művésznő kalauzolja az érdeklődőket a papírmetszés rejtelmeibe munkáin keresztül. Valamint Bosznai Tibor a Hadik Kávéház művészeti vezetője avatja be a hozzánk látogatókat a Hadik régi-új titkaiba.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Meghívott vendégek: Mózes Katinka papírmetsző, Bosznai Tibor Hadik Ház művészeti vezetője

Moderátor: Demeter Judit

További információk az esemény facebook oldalán.

komment


süti beállítások módosítása